Var med och hjälp oss belysa ett ofta osynligt problem genom att delta i vår undersökning för att kartlägga diskriminering på arbetsmarknaden kopplad till obesitas.
På arbetsmarknaden sker regelbundet diskriminering av personer med obesitas. Det handlar om allt från orättvisa bedömningar under rekrytering till regelrätta kränkningar på arbetsplatsen. Fördomar och brist på stöd påverkar många i deras yrkesliv och välbefinnande.
Tyvärr omfattar inte diskrimineringslagen kroppsstorlek, vilket gör att dessa frågor ofta hamnar i skymundan. Utan tillräcklig kunskap är det svårt för arbetsgivare och fackförbund att hantera diskrimineringen effektivt.
Vi på Obesitas Sverige genomför därför en unik undersökning för att kartlägga diskriminering på arbetsmarknaden kopplad till obesitas. Vi behöver nu din hjälp för att skapa förändring!
Enkäten tar endast 10-15 minuter att besvara och är helt anonym. Genom att delta i undersökningen bidrar du till att lyfta fram dessa viktiga frågor och hjälper oss att samla den kunskap som krävs för att driva förändring.
Klicka här för att svara på enkäten: www.obesitassverige.se/arbetsmarknad
Ditt svar gör skillnad. Ju fler vi är, desto starkare är vår röst. Tillsammans kan vi påverka och förändra förhållandena på arbetsmarknaden. Tack för att du hjälper oss att göra skillnad!